Duffy

Forleden dag forsøgte jeg at skrive lidt, mens en af drengene så Boogie i TV.  Pludselig skar en usædvanlig stemme gennem den sædvanlige pop-grød og fangede min opmærksomhed. Det måtte jeg se hvad der var. Sangerinden hed Duffy.

Aldrig hørt om hende før, men på http://www.iamduffy.com/ kan man læse lidt mere om hende – og se og høre “Mercy“, som nummeret hedder. Det er tydeligt inspireret af Motown og klassisk R’n’B, sangerinden har en fantastisk stemme og videoen er i øvrigt übercool .

Der er flere numre på YouTube. Prøv f.eks. at høre dette klip med nummeret “The first cut is the deepest” og ikke mindst klassikeren “Bring it on home to me” i duet med Eddie Floyd. Optagelserne er fra et lettere kitschet Tv-show. Er man mere til un-plugged kan man med fordelt lytte til dette klip.

Duffys første plade “Rockferry” kommer på gaden d. 3.3. Hvis ikke det bliver stort vil jeg kun høre Sussi og Leo fra nu af…

Skriv en kommentar