Copyright

Med mindre en anden ophavsperson er anført, tilhører tekst, fotos og andet materiale på dette netsted Lars K. Christensen.

Materiale er offentliggjort under en Creative Commons licens (med betingelserne: Navngivelse-Ikke-kommerciel-Ingen bearbejdelser).

Creative Commons licens

Det betyder i praksis, at du frit må kopiere og tilgængeliggøre materialet under følgende betingelser:

  • Du må ikke benytte hverken fotos eller tekst i nogen form for kommercielle sammenhæng.
  • Du skal kreditere mig som fotograf og/eller forfatter. Ved digitale kopier skal du angive licensformen, enten ved link til den eller med teksten ”Creative Commons (Navngivelse-Ikke-kommerciel-Ingen bearbejdelser)”. Ved brug af mine fotos på din web-side eller blog skal du desuden linke tilbage til mit web-sted.
  • Du må ikke ændre eller bearbejde hverken tekst eller fotos. Det er tilladt at formindske fotos – men ikke at beskære dem.

Formålet med en CC-licens er kort sagt, at gøre det nemt for dig at bruge og kopiere mit materiale, samtidig med at du anerkender min ophavsret.

Bemærk, at licensen ikke giver dig lov til at benytte materialet på en måde som kan anses for unfair eller krænkende. Du kan læse mere om licensen – inklusive link til den komplette, juriske tekst – her.

Kreditering

Bloggen er baseret på WordPress, et Open Source program med masser af funktioner og en stabil skare af udviklere. Der findes også en dansk gruppe af WordPress brugere, som bl.a. sørger for oversættelse.

Formattering og layout skyldes en tilpasning af temaet GeneratePress. Grafikken i toppen er af eget fabrikat.

Der anvendes forskellige plug-ins, herunder qTranslate-X, Responsive Lightbox og Flickr Justified Gallary.

Hermed en stor tak til alle de venlige mennesker, som udvikler (næsten) gratis programmer og stiller dem til rådighed for os andre på nettet 🙂