Nyindretning

Det virtuelle Christianehøj er blevet malet og har fået nyt tapet. Det tidligere design var bestemt for at give den bedst mulige baggrund for præsentation af billederne i fotoalbummet. Til det formål valgte jeg en neutral grå, som så – for sammenhængens skyld – blev den gennemgående farve på hele web-stedet. Men det så ærlig talt ret kedeligt ud.

Så var det jeg faldt over Lightbox – et script som gør det muligt at vise billeder på en mørk baggrund, uanset sidens farve. Se det i aktion i albummet. Jeg synes selv det ser ret godt ud – hurra for Open Source.

Nå, men så var der jo ikke noget til hinder for at gøre resten af websiden lidt mere grafisk spændende. Det har jeg så forsøgt efter fattig evne. I modsætning til det rigtige Christianehøj er det i det virtuelle absolut tilladt at tegne på væggene, i form af kommentarer på bloggen. Så skriv endelig, hvis du har kommentarer eller forslag til forbedringer.

Et hjørne af det virkelige Christianehøj
Et hjørne af det virkelige Christianehøj

4 kommentarer til “Nyindretning”

 1. Hej Carsten

  Long time, no see. Det er ser ud til at være en hyggelig forening du er blevet sekretær for. Jeg kommer helt til at længes tilbage til min barndoms å. Mon du gi’r en lystfiskerhistorie, hvis jeg skulle komme forbi en dag 😉
  I øvrigt har du helt ret i det med farven.

  Svar
 2. Ok, du får en fiskehistorie, hvis jeg lige må komme med støvekosten i dit album.(Det er ikke sikkert, dette er det rette sted, men du kan vel bare flytte/slette det)

  Ang. tooltips: IE6 viser default alt= som tooltip. Firefox, derimod viser title= som tooltip. Opera går helt amok og viser title= og hele billedurl´en som tooltip. Jeg kender intet til at arbejde med js i .asp, men mon ikke dette fra Lightboxforummet kan være skridt på vejen?:

  http://www.huddletogether.com/forum/comments.php?DiscussionID=1504
  og
  http://www.huddletogether.com/forum/comments.php?DiscussionID=111&page=1#Item_0

  Ikke den største sag måske, men dog en nørkleomgang værdig 😉

  I øvrigt er det ligesom om, at taggen har fået kommaet mellem billedtitlen og datoen til at stå først i 2. linie ved mange af billederne, når de vises. Man kunne forledes til at tro, det skyldes noget batch-værk.

  pøj, pøj

  Svar
 3. Tak for støvekosten. Jeg må indrømme, at jeg nok har været lidt for doven til at kigge på det med cross-browser test. Men så har jeg da noget at lave i weeekenden 😉
  Det med kommaet skyldes at teksten bliver hevet ud af to forskelleige felter i databasen og sat sammen med et komma imellem – hvis det første felt så er tomt ser det dumt ud. Igen et spørgsmål om at jeg har været lidt for doven med at rette i ASP-koden fra den gamle udgave. Kommer tid, kommer råd….

  Svar

Skriv en kommentar