Personligt

Jeg er født i 1962 i Skive i Jylland. Nu bor jeg i Søborg. I mellemtiden har jeg bl.a. boet i Gellerup-parken i Århus og på Nørrebro i København.

Af uddannelse er jeg historiker og jeg arbejder som museumsinspektør. Nogle af mine indlæg her på bloggen handler om historie og museer.

Et andet emne som interesserer mig en del, er fotografi. Både forstået som medie og som konkrete fotografers værker. Desuden fotograferer jeg selv efter fattig evne – nogle af mine mindst ringe resultater kan ses i albummet.

Gennem årene har jeg været politisk aktiv i forskellige sammenhænge – men altid til venstre for midten. Ind imellem skriver jeg lidt om politik her på bloggen. I tidens løb har jeg også skrevet en del kommentarer og artikler i andre medier. Nogle af dem findes under tekster. De var aktuelle da de blev skrevet – om de stadig er det må du selv afgøre…

Ellers er der frit slag til at rode rundt, læse og se. Og naturligvis til at kommentere. Hvis du synes du er blevet lidt klogere, lidt underholdt – eller måske bare hidset op til at mene noget – så er alting godt 🙂