Luksusludere og hattedamer

For et par dage siden skrev Per Vad på sin blog om fotos af roser. En af pointerne var, at man skulle huske at få stilken og tornene med på billedet. Kun på den måde fremstår rosen som “en lokkende, selvsikker, livsfarlig luksusluder”.

Stærkt billedsprog – især for en, der som jeg, er omgivet af hundredvis af slagsen hele sommeren (roser altså).

Nu er der jo bare det ved det, at som enhver ved er den typiske blomsterfotograf en hattedame fra Holte. Måske tænder de ikke lige på luksusluder-metaforen?

Så må vi andre jo komme til hjælp. Selv ville jeg selvfølgelig normalt aldrig nedværdige mig selv til noget så banalt som blomsterfotos. Den slags er virkelig under mit ambitionsniveau. Men for Pers skyld har jeg fundet er par roser frem, som jeg – helt tilfældigt – havde liggende på harddisken. Komplet med roser og torne….

En rose er...
En rose er…
...en rose er...
…en rose er…
...en rose er...
…en rose er…
...en rose!
…en rose!

PS: Sig det ikke til nogen, men jeg har også nogle billeder af min kat!

 

Skriv en kommentar