Egypten

I torsdags kom vi så hjem fra Egypten efter en uges sejlads på Nilen mellem Luxor og Aswan og en uge ved Rødehavet – med en afstikker til Cairo.

Det var en helt fantastisk tur. Der var naturligvis masser at se, såvel fra oldtid som nutid. Egypterne var venlige og hjælpsomme. Men Egypten er også kontrasternes land: mellem turisternes og den lokale overklasses rigdom på den ene side og de manges fattigdom på den anden. Mellem en gloværdig historie og en nutid fyldt med problemer.

Med andre ord: en ferie med store oplevelser men også med stof til eftertanke. Billeder fra turen vil blive lagt på Flickr, efterhånden som jeg får tid 😉

Kameler og Keops
Kameler og Keops

2 kommentarer til “Egypten”

 1. Velkommen hjem! Jeg glæder mig til at dine billeder kommer ud – det bliver spændende at se hvordan en pyramide kan ligne en fabrikshal og Nilens vande et skylleanlæg 🙂 … Hils Jytte, hvis hun skulle komme forbi, mens du er ved computeren.

  Svar
 2. Hej Per

  Det her billede er dedikeret til dig:

  aswan.jpg

  …udsigt over Nilen fra den 3.8 km lange og 980 m brede Aswan-dæmning.

  Svar

Skriv en kommentar