Fotoudstilling i fri luft

På Nytorv i København kan man frem til d. 26. oktober se Charlotte Østervangs fotos fra Christiania. Er man på de kanter er det en oplevelse, man bestemt ikke bør snyde sig selv for. Østervangs store portrætter er stærke og udtryksfulde – og giver i øvrigt et meget mere nuanceret billed af livet i fristaden, end det vi normalt møde i medierne.

Billederne er også publiceret i en bog. Efter udstillingen vil de indgå som en del af Nationalmuseets samling af genstande og dokumentation fra Christiania. Museet udstiller billederne igen i 2010. Men det kan stærkt anbefales at se dem her ude i det fri.

En kommentar til “Fotoudstilling i fri luft”

  1. Kære Lars K

    Allerførst: Af hjertet tak for hvad du øser ud over din blog => imponerende flid og indsigt. -Har netop, med stor glæde og interesse, læst bla dit indlæg om Capa et al. -Egentlig var det noget mere profant der førte mig til din blog, nemlig at jeg lige har købt et Pentax K20D, og selvfølgelig har været inde i objektivkisten fra de glade halvfjerdsere (K & KA mounts -Startede med Takumar SMC M42’ere, netop pga SMC – og siden haft hang til Pentax og Consorter F,.eks Yashica TL electro X og Ricoh XR7)og derfor fandt din redegørelse vedr K&M mounts særdeles informativ i modsætning til K20D manualen på ca 300 sider.
    Har til hensigt at følge din blog fremover, da jeg hidtil har fundet stor glæde ved det læste. Blot en skam at du ikke er “oldtidsmand” – Arbejderhistorie er dog også et område der ligger mig på hjerte.. Med venlig hilsen Ole Wendelboe

    Svar

Skriv en kommentar