For meget?

Billedet her er taget for et par dage siden. Det var en kold og sne-sjappet dag, men med klar himmel og høj solskin. Jeg gik rundt i Nordvest kvarteret i København og fotograferede lidt på må og få.

Billedet af Arne’s dækcenter er lettere beskåret, men ellers i så vidt muligt naturlige farver. 

Jeg synes imidlertid farveversionen blev lidt for rodet, så derfor denne version i sort/hvid.

Den sorthvide version blev til gengæld lidt for kedelig. Så her er den endelige version: hovedeffekterne er en nedtoning af farverne (de-saturering) så primært den røde står tilbage, kombineret med en stærk kontrast.

Jeg går stadigvæk og diskuterer med mig selv om den sidste version er god – eller om den er for meget? Jeg er ikke i tvivl om, at det visuelt er den mest spændende. Men samtidig virker den langt mere rå og beskidt, end jeg egentlig husker sceneriet, den dag i solskinnet.

2 kommentarer til “For meget?”

Skriv en kommentar