3 thoughts on “Antologi om industrikultur i Danmark 1850-1914”

  1. Jeg synes det er en cool bog – omslaget er måske en smule køligt, men meget konsekvent designilinie fra Industrikulturens År http://www.ik07.dk – men mange points for indholdet – og den korte form give mulighed for at få et indtryk af de mange tråde man kan trække i industrikulturen.

  2. – og det er i øvrigt interessant at se, at overskrift.dk fungere upåklageligt mht feeds. Denne blog landede i min mailbox denne morgen. I øvrigt har jeg hørt rygter ude i byen om, at Danmarks Nyere Tid arbejder på at få en blog i luften – kan de virkelig være rigtigt??

  3. Hej Mikkel

    Jeg ved sørme ikke hvor du har hørt rygter om Nyere Tids bloggen 😉
    Рmen jo, rygterne taler sandt: du finder den p̴ blog.nyeretid.dk

    MVH Lars

Leave a comment