Foto-exhibition in open air

Until the 26th of October, Charlotte Østervang exhibits photos from Christiania at Nytorv square in Copenhagen. Christiania is the self-proclaimed free-town that occupies a part of Copenhagen, and has been a center for alternative life-style for more than 30 years now.

Østervangs large portraits are very powerful and impressive – and leaves a somewhat more nuanced picture of life in the free-town, than what we usually see in the media.

If you can’t make it to Copenhagen, you have the chance to see the pictures in a book insted. When the exhibition closes, the photos will be part of the collections of the National museum, which will exhibit them again in 2010. But it is most recommend to see them out in the open air.

1 thought on “Foto-exhibition in open air”

  1. Kære Lars K

    Allerførst: Af hjertet tak for hvad du øser ud over din blog => imponerende flid og indsigt. -Har netop, med stor glæde og interesse, læst bla dit indlæg om Capa et al. -Egentlig var det noget mere profant der førte mig til din blog, nemlig at jeg lige har købt et Pentax K20D, og selvfølgelig har været inde i objektivkisten fra de glade halvfjerdsere (K & KA mounts -Startede med Takumar SMC M42’ere, netop pga SMC – og siden haft hang til Pentax og Consorter F,.eks Yashica TL electro X og Ricoh XR7)og derfor fandt din redegørelse vedr K&M mounts særdeles informativ i modsætning til K20D manualen på ca 300 sider.
    Har til hensigt at følge din blog fremover, da jeg hidtil har fundet stor glæde ved det læste. Blot en skam at du ikke er “oldtidsmand” – Arbejderhistorie er dog også et område der ligger mig på hjerte.. Med venlig hilsen Ole Wendelboe

    Reply

Leave a comment