Redecoration

The virtual Christianehøj has had a repaint and some new wallpaper. The former design was chosen to provide the best possible background for the photos in my album. For that reason, a neutral gray was selected as background colour – and used throughout the site for consistency. But to be honest, it looked quite boring.

Then I discovered Lightbox – a script, which displays photos on a dimmed background, no matter what colour the pages has. Watch it in action in the album. I think it looks cool – hurrah for Open source.

So, now there was no excuse for not making the website a bit more visually pleasing. That’s what I’ve tried, to the best of my modest abilities. Contrary to the real Christianehøj, writing on the wall is absolutely OK in this virtual version. So please make a comment if you have any remarks or suggestions for improvement.

A piece of the real Christianehøj
A piece of the real Christianehøj

 

4 thoughts on “Redecoration”

 1. Hej Carsten

  Long time, no see. Det er ser ud til at være en hyggelig forening du er blevet sekretær for. Jeg kommer helt til at længes tilbage til min barndoms å. Mon du gi’r en lystfiskerhistorie, hvis jeg skulle komme forbi en dag 😉
  I øvrigt har du helt ret i det med farven.

  Reply
 2. Ok, du får en fiskehistorie, hvis jeg lige må komme med støvekosten i dit album.(Det er ikke sikkert, dette er det rette sted, men du kan vel bare flytte/slette det)

  Ang. tooltips: IE6 viser default alt= som tooltip. Firefox, derimod viser title= som tooltip. Opera går helt amok og viser title= og hele billedurl´en som tooltip. Jeg kender intet til at arbejde med js i .asp, men mon ikke dette fra Lightboxforummet kan være skridt på vejen?:

  http://www.huddletogether.com/forum/comments.php?DiscussionID=1504
  og
  http://www.huddletogether.com/forum/comments.php?DiscussionID=111&page=1#Item_0

  Ikke den største sag måske, men dog en nørkleomgang værdig 😉

  I øvrigt er det ligesom om, at taggen har fået kommaet mellem billedtitlen og datoen til at stå først i 2. linie ved mange af billederne, når de vises. Man kunne forledes til at tro, det skyldes noget batch-værk.

  pøj, pøj

  Reply
 3. Tak for støvekosten. Jeg må indrømme, at jeg nok har været lidt for doven til at kigge på det med cross-browser test. Men så har jeg da noget at lave i weeekenden 😉
  Det med kommaet skyldes at teksten bliver hevet ud af to forskelleige felter i databasen og sat sammen med et komma imellem – hvis det første felt så er tomt ser det dumt ud. Igen et spørgsmål om at jeg har været lidt for doven med at rette i ASP-koden fra den gamle udgave. Kommer tid, kommer råd….

  Reply

Leave a comment